Svu robu šaljemo putem BH POŠTE po cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.
Za dostavu u zemlje regiona i ostale zemlje, molimo da nas kontaktirate.

Koja je cijena dostave?
CIJENE dostave se automatski izračunavaju prema težini proizvoda a prema važećem cjenovniku BH pošte ( www.posta.ba). Možete da izaberete metod dostave koji Vam odgovara:

  • Obična pošiljka – najjeftinija poštarina, bez broja za praćenje
  • Preporučena pošiljka – BH Pošta dodatno naplaćuje rukovanje preporučenom pošiljkom ( dodatnih 1.80KM) pošiljka sa registriranim prijemnim brojem za koju se pošiljaocu izdaje potvrda o prijemu pošiljke, a koja se uručuje primaocu uz potpis
  • Otkupna pošiljka – Preporučena otkupna pošiljka ( dodatnih 3.60KM) – Otkupna pošiljka je pošiljka koja se uručuje primaocu uz prethodnu naplatu otkupnog iznosa u korist pošiljaoca te pošiljke. BH Pošta dodatno naplaćuje 3.30% od otkupnog iznosa.

Opcija besplatne poštarine
Za kupovinu iznad 100KM (50 EUR) kod plaćanja na bankovni račun ili PayPal-om poštarina je besplatna.

Slanje u insostranstvo:
Da, šaljemo u dogovoru sa kupcem, prvo nas kontaktirajte na studio@artesana.ba

Kako da uplatite narudžbu:

– Nakon što potvrdite narudžbu uplatu možete izvršiti:
– Općom uplatnicom (primjerak uplatnice šaljemo na Vašu e-mail adresu)
– Kreditnom karticom putem PIKPAY servisa
– Pouzećem (Preporučena otkupna pošiljka ( dodatnih 3.60KM) – Otkupna pošiljka je pošiljka koja se uručuje primaocu uz prethodnu naplatu otkupnog iznosa u korist pošiljaoca te pošiljke. BH Pošta dodatno naplaćuje 3.30% od otkupnog iznosa.)

SIGURNOST PLAĆANJA

Sve transakcije karticama su osigurane od strane UniCredit banke, PikPay-a, PayPal-a  stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i PikPay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Da li su svi artikli na stranici dostupni?

– Svi artikli navedeni u našem web shopu su dostupni za naručivanje. U slučaju da neki artikal nema na stanju, pored informacije stoji NEMA NA STANJU te ga nije moguće naručiti.

Kada možete očekivati svoje artikle?
– Sve narudžbe pakuju se narednih 2-3 dana, osim vikendom (subota i nedjelja), u slučaju državnih praznika kada pošta ne radi rok isporuke se produžava i paketi se pakuju kako pristignu narudžbe.

– Rok isporuke zavisi od BH POŠTE, a ukoliko ne primite nakon 5 radnih dana, molimo da nam se javite.

– Radni dani su od ponedjeljka do petka, subotom i nedjeljom ne šaljemo pakete.